menu

Tuincentrum

Opti-flor heeft exclusief een geheel nieuwe presentatie ontwikkeld voor tuincentra. Het kleurenpalet is speciaal afgestemd op de doelgroep en tuincentrum ondernemers worden volledig ondersteund met een uitgebreid assortiment aan Point of Sale (POS) materiaal. 

Het tuincentrummeubel bestaat uit vier roze blokken, tafelranden, banners, A4 conceptborden en een Aquo uitlegbanner. Deze vier blokken vormen een modulair systeem welke in diverse opstellingen geplaatst kunnen worden. Door de hoogteverschillen en uitsparingen in de blokken worden de eyecatchers uit het assortiment mooi uitgelicht en hebben ze opvalwaarde. De roze kleur sluit aan bij de huisstijl van Opti-flor en vormt een perfecte match met de doelgroep. De onderscheidende tuincentrumpresentatie zorgt bewezen voor een hogere omloopsnelheid en werkt omzet verhogend.

Ockenburgh

Osdorp

Coppelmans Valkenswaard

Global Garden

Coppelmans Valkenswaard

Tuindorado Gorredijk

 

Tuincentrum Leurs

Groenrijk Schalk

Tuincentrum Vechtweelde

Groenrijk ’t Haantje

Tuincentrum Claes

 

Interesse?

Ben u benieuwd wat we voor u als tuincentrum kunnen betekenen? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met onze accountmanager Tuincentra Devin van Dijk, via devinvandijk@optiflor.nl en met Mathieu van Koppen voor Duitsland en overige Europese landen via mathieuvankoppen@optiflor.nl 

 

Devin van Dijk
devinvandijk@optiflor.nl
06-57472521
Mathieu van Koppen
mathieuvankoppen@optiflor.nl
06-24924266